ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

7 zigos
Γενικά: Έχεις κάποιες προοπτικές να μοιραστείς κοινά πράγματα με φίλους και πολύ κοντινά σου πρόσωπα αλλά τίποτε δεν θα είναι εύκολο γιατί γίνονται παρεμβάσεις που ίσως να μην σου αρέσουν και πιθανόν να αφήνεις εσύ τα περιθώρια να γίνονται.
Έρωτας: Η προσωπική σου αντίληψη για την σχέση μερικές φορές διαφοροποιείται και κυρίως όταν επεμβαίνει ένα πρόσωπο πολύ δυναμικό που μπορεί να σου επιβληθεί με τον χαρακτήρα. Για αυτό πιθανόν να μην μπορείς να αντισταθείς στην επιρροή ενός Κριού. Ο Καρκίνος θα ξαναμπεί στην ζωή σου με το έτσι θέλω.
Οικονομικά & Καριέρα: Ετοιμάσου για την διαφορετικότητα αλλά και για ένα γενικό συγύρισμα στην καριέρα σου. Μπορεί να βλέπεις ότι κάπου θα χρειαστεί να φροντίσεις και να εξωραΐσεις τις καταστάσεις που ίσως σου φαίνονται βουνό αλλά θα κατανοήσεις τις απέναντί σου συνθήκες.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60433-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-21-6#ixzz35GjiMYun

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top