ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις μια επιτυχία η οποία θα σου δώσει άνεση για να μπορέσεις να διαπραγματευτείς όλες σου τις υποθέσεις. Αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά θέματα, πιθανόν να εντείνεις περισσότερο τις προσπάθειες αλλά καλό είναι να μην ξεγελαστείς.
Έρωτας: Σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου και για αυτό θα κάνεις ρομαντικές δηλώσεις. Πρόσεξε μόνο να μην χαθείς μέσα σε αυτές και τελικά πεις υπερβολικά λόγια που θα είναι ανυπόστατα, κυρίως με Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Δουλεύεις πολύ γρήγορα και έξυπνα αλλά μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να έχεις αυταπάτες και ξεγελαστείς ή ξεγελάσεις. Επίσης, να προσέχεις όταν πας να πληρώσεις με μετρητά ή να θυμάσαι που βάζεις το πορτοφόλι σου και τα χαρτιά σου.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60570-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-24-6#ixzz35XyeOY5g

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top