ΑΛΒΑΝΙΑ

Το ξενοδοχείο “Hilton” έρχεται στα Τίρανα 

Η αλυσίδα ξενοδοχείων “Hilton” ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα τα στοιχειά για το ξενοδοχείο που θα ανοίξει στην Αλβανία εντός του 2018. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το ξενοδοχείο θα ανοίξει τον Ιούνιο του 2018 στα Τίρανα, και συγκεκριμένα στην οδό “Gjergj Fishta”

Το νέο 5αστερο ξενοδοχείο θα είναι 20 λεπτά από το αεροδρόμιο των Τιράνων, και 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Στο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει 24ωρο εμπορικό κέντρο.

Όσον άφορα το ξενοδοχείο, θα έχει δωμάτια διαφόρων κατηγοριών και τύπων, τα περισσότερα με μπαλκόνι κ, wifi, 24ωρη εξυπηρέτηση. Η εστιατόριο θα βασίζεται στην τοπική  κουζίνα.

Σημειώνουμε οτι η αλυσίδα ξενοδοχείων “Hilton” έρχεται στα Τίρανα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο , οπού η ζήτηση για το “πλούσιο” τουρισμό έχει μειωθεί. Η κρίση στα ξενοδοχεία 5 αστέρων στα Τιρανα,, κορυφώθηκε με την αποχώρηση του Sheraton Albania από την Αλβανία το Δεκέμβριο του 2017. Η κυβέρνηση λαμβάνει μετρα για αν ενθαρρύνει το κλάδο των 5στερων ξενοδοχείων να επενδύσει στην Αλβανία, όπως είναι η απαλλαγή από τους φόρους για περίοδο 10ετιας

Το μέρος που θα είναι το ξενοδοχείο Hilton στα Τίρανα

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top