ΑΛΒΑΝΙΑ

Ξεκίνησε η κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ στην Αλβανία

Ξεκίνησε η κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ στην Αλβανία

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο πρωθυπουργός Ε. Ράμα, ο υπουργός Ενέργειας, Ντ. Τζικνούρι και ο Δ/ντης της κοινοπραξίας του αγωγού, Ι. Μπρόντσο. Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και άλλους ενδιαφερόμενους, ο Ε. Ράμα εξήρε την προσπάθεια, που μετατρέπει την Αλβανία σε παράγοντα του ενεργειακού χάρτη Ανατολής – Δύσης ενώ έτσι ενθαρρύνονται κι άλλοι επενδυτές να στραφούν προς τη χώρα. Ο Δ/ντης της Κοινοπραξίας, Ι. Μπρόντσο ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της αλβανικής κυβέρνησης για την συνεργασία και την υποστήριξη και τόνισε ότι “βλέπετε σήμερα εδώ: χαλύβδινους σωλήνες στο έδαφος, βαριά μηχανήματα στο πλάι, τα ορύγματα που περιμένουν τον αγωγό και όλα αυτά με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλείς ώρες εργασίας.
Στην Αλβανία, η πρόοδος κατασκευής του TAP μέχρι σήμερα περιλαμβάνει: 23 χιλιόμετρα διαθέσιμων ορυγμάτων, 12 χιλιόμετρα σωληνώσεις, πάνω από 94% των οδών πρόσβασης και γέφυρες είναι έτοιμα, σχεδόν το 90% της δουλειάς στην Αλβανία!

ΠΗΓΗ http://www.enimerosi.com/details.php?id=5531

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top