ΑΛΒΑΝΙΑ

Ξεκίνησε η ανάπλαση του παραλιακού  μετώπου Αυλώνα στην Αλβανία

Παρουσία του Πρωθυπουργού Αλβανίας  Έντι Ράμα, πραγματοποιήθηκε , τελετή για την έναρξη κατασκευής του έργου Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Αυλώνα – Φάση 1.

Το έργο ανέλαβε η INTRAKAT μετά από διεθνή διαγωνισμό, υπογράφοντας με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αλβανία τη σχετική σύμβαση προϋπολογισμού 8,2 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Η σύμβαση περιλαμβάνει την ανακατασκευή και διαπλάτυνση οδικής αρτηρίας μήκους περίπου 4,5 χιλιομέτρων και παράλληλου παραλιακού πεζόδρομου κατά μήκος της ακτογραμμής μεταξύ της περιοχής Σκέλε και της οδικής σήραγγας Αυλώνα, την κατασκευή πλατειών, χώρων στάθμευσης, παρακείμενων πάρκων, υποστηρικτικών υποδομών για την οδική αρτηρία και την προκυμαία, καθώς και συνοδευτικών αρδευτικών, αποχετευτικών δικτύων και ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 14 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο κ. Πέτρος Σουρέτης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRAKAT με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Πρόκειται για το πρώτο έργο υποδομής που αναλαμβάνουμε στην Αλβανία, το οποίο με την ολοκλήρωση του θα συμβάλει σημαντικά στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής».

 

ΠΗΓΗ http://www.enikonomia.gr/businesses/25918,Intrakat-Jekinhse-h-anaplash-toy-paraliakoy-metwpoy-Aylwna-sthn-Alvania.html

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top