Shqip

Vizitë e Ambasadorit të Shqipërisë në Greqi, në Akademinë Ushtarake

Vizitë e Ambasadorit të Shqipërisë në Greqi, në Akademinë Ushtarake Greke

Më 8 dhjetor 2015, Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Greqi z.Dashnor Dervishi, i shoqëruar nga Atasheu i Mbrojtjes, kolonel z. Agim Bezhani, vizitoi Akademine Ushtarake, ku i prezantoi studentëve “zhvillimet ndërkombëtare në zonën europiane dhe në rajonin më të gjerë të Lindjes së Mesme dhe marrëdhëniet dypalëshe Shqipëri Greqi “.

12310460_576011012554747_4085570283043459033_n

 

12356836_576010935888088_5854333834392575535_o

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top