Shqip

Video Si të përdorni Platformën Shërbimin Konsullor Online

Video Si të përdorni Platformën Shërbimin Konsullor Online

Duke filluar prej datës 1 maj 2017 , 23  shërbimet konsullore ofrohen vetëm online, ndërsa  13 shërbimet të tjera vetëm për finalizimin e shërbimit, prezenca para konsullit është e domosdoshme.

Për të lexuar cilat shërbime kryen online dhe cilat është e nevojshme të jeni prezent në Ambasadën Shqiptare apo në Konsullatat e Republikës së Shqipërisë në Selanik dhe Janinë klikoni këtu  Njoftim i rëndësishëm i Ambasadës Shqiptare në Greqi

Ky shërbim i rëndësishëm lehtëson proçedurat, dhe “shpëton kohë dhe para” për emigrantët. Çdo person mund ti kryej këto veprime nga kompjuteri i tij pa qënë e nevojshme levizja dhe pritja  në dyert e shërbimeve konullore.

Për të hyrë në shërbimin konsullorë klikoni këtu http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbimet-konsullore-online

Ambasada Shqiptare në Greqi , publikoj një video në të cilën shpjegohet hap pas hapi se si mund të përdorni këtë shërbim.

Shikoni videon më poshtë

Në këtë video do të ndiqni manualin shpjegues te Sherbimit Kon…

Video-udhëzues mbi përdorimin e Plaformës #SHKO-Shërbimi Konsulllor Online.

Posted by Albania in Greece – Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Greqi on Thursday, April 6, 2017

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top