ΑΛΒΑΝΙΑ

Video: Η Mercedes GLE κάνει off road στην… Αλβανία

Η συγκεκριμένη χώρα δεν ενδείκνυται για δημοσιογραφική παρουσίαση αυτοκινήτων, λόγω των κακών δρόμων και της υστέρησης στον τομέα της οδικής ασφάλειας. Όμως η Αλβανία έχει αρκετές διαδρομές για οχήματα 4×4 και η Mercedes βρήκε μία για να κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων του μεγάλου της SUV.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Ο ειδικός στο off roading, Gunther Holzmann, μας παρουσιάζει μία διαδρομή μήκους 80 km, στην κοιλάδα Σουσίτσα, στα νότια της Αλβανίας. ΗGLE 500 e 4MATIC περνά από σημεία μέτριας και υψηλής δυσκολίας, ακόμη και από ποταμό, όπου ο Holzmann μεγάλωσε το ύψος της αερανάρτησης κατά 6 cm για απροβλημάτιστη διάσχιση.

Το τεχνολογίας plug-in hybrid πολυτελές SUV εφοδιάζεται με τον 3λιτρο V6 βενζίνης με 333 PS και ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 116 PS. Η συνδυαστική ισχύς φθάνει τα 442 PS και η ροπή τα 66,3 kgm. Αποστάσεις έως 30 km και σε ταχύτητες έως 130 km/h μπορούν να διανυθούν αποκλειστικά με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Η Mercedes ανακοινώνει κατανάλωση σε μεικτό κύκλο μόλις 3,3 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 78 g/km.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top