Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Video 23 veta para në tanku për ti testuar frenat

23 burra dhe gra në Hollandë, rrinë në mes të rrugës dhe mabs tyre me shpejtësi shfaqet një Tank, i tipit Leopard 2

Kjo video që po bën bujë në internet u realizua me qëllim të tregohet gjëndja e mirë e frenave të këtyre mjeteve luftarak.

Një pamje që se sheh dhe shumë shpesh..

Mos e provoni në shtëpi 😀

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top