Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

Shqip

Ulen tarifat në disa nga shërbimet e Sektorit Konsullor të Ambasadës Shqiptare në Greqi

Siç bëhet e ditur nga Ambasada Shqiptare në Greqi janë bërë disa ndryshime në tarifat në disa nga shërbimet e Sektorit Konsullor të Ambasadës

Njoftim

Bazuar në Udhëzimin e Përbashkët të Ministrisë të Financave dhe Ministrisë të Punëve të Jashtme, janë bërë ndryshimet e mëposhtme në tarifat e disa prej dokumenteve te lëshuara nga Sektori Konsullor i Ambasadës.

• Ulje e tarifës së legalizimit nga 20 në 15 euro.
• Ulje e tarifës së vërtetimit të dulblikatave nga 20 në 10 euro.
• Lëshimi gratis i lejeve të kalimit dhe legalizimi gratis i dokumenteve vetëm në raste vdekjesh nga 30 (lejet e kalimit) dhe 20 (legalizimi i certifikatave) në 0 euro.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top