Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Trajnim i Financuar dhe Punësim i Financuar në Biznese

TRAJNIM I FINANCUAR DHE PUNËSIM NË BIZNESE

PROGRAMI: Çek hyrje në tregun e punës për të rinjtë e papunë të moshave 18 deri në 29 vjeç.

Nëse je i/e papune nga mosha 18 deri në 29 vjeç, Portali Albanians.gr në bashkëpunim me  ΠΑ.ΣΥ.ΠΛ (Πανελλήνιο Σύλλογο Πληροφορικής Δημοσίου) ju informon për programin e ri të Ministrisë së Punës dhe Sigurimeve Sociale, i cili synon futjen ne tregun e punës se të rinjve te papune të moshave të mësipërme nepermjet Programit: Trajnim i Financuar dhe Punësim i Financuar në Biznese

Me anë të këtij programi të rinjtë jo vetem do  trajnohen falas por edhe do te paguhen. Mbas perfundimit te trajnimit do tu sigurohet pune per 5 muaj ne  bizneset me te njohura në Greqi

PROGRAMI MBULON
1.    Pagesa
a.    2400€ për të rinj me arsimin e detyruar dhe të mesëm.
b.    2700€ për të rinj me arsim të lartë
c.    Bursë 300€ trajnimi për të gjithë ata që do trajnohen në qëndrat e ΠΑ.ΣΥ.ΠΛ
2.    Praktike pune pas kryerjes se trajnimit
3.    Sigurimet Shoqerore si dhe mbulim shëndetësor.
4.    Ndihmë për gjetje punë në bizneset mbas përfundimit të programit 5 mujorë

CILËT PËRFITOJMË, KRITERET
Ky program është pjese e Programeve të Financuara nga  Bashkimi Europian për punësimin e 75.000 të rinjve në të gjithë Greqinë.

Për të aplikuar në këtë program duhet një i ri të jetë nga moshat 18 deri 29 vjeç dhe të jetë i paisur me Kartën e Papunësisë të OAEDH, me atë të së cilës vërteton që është i papunë.

PROÇEDURA
Për të gjitha ata që interesohen të marrin pjesë në program duhet të nisin email tek info@albanians.gr ku do shkruajnë
1.       EMËR MBIEMËR
2.       MOSHËN
3.       NUMËR TELEFONI
4.       EMAIL

Ne e-mail –in qe do te dergoni do t’ju dergohet një formë aplikimi e cila pasi të jetë plotësuar do të dërgohet perseri në e-mail e redaksisë sonë. Per cdo paqartësi na shkruani në e-mail ose merni në tel. Nr 6979489060

Ju rikujtojmë këtë se e gjitha proçedura është KOMPLET FALAS, dhe është një program nga Ministria e Punës dhe Bashkimi Europian.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top