ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Κάποιες νέες γνωριμίες που μπορεί να προέλθουν από ένα ταξίδι πιθανόν να σου κάνουν καλό και θα τις εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα μπορείς. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δεις ότι μπορείς να ψυχολογήσεις σωστά τα συναισθήματα διαφόρων ατόμων που είναι γύρω σου.
Έρωτας: Αν σχετίζεσαι με Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ θα αναλωθείς κατά κάποιο τρόπο σε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να είναι κάπως ψυχοφθόρες αλλά συγχρόνως υπερβολικά συναισθηματικές. Να προσέξεις τις υποσχέσεις σου αλλά και του συντρόφου σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να βιώσεις κάποιες καταστάσεις για να εμπεδώσεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για να προχωρήσεις σε θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Να προσέξεις τις πληροφορίες που παίρνεις γιατί πιθανόν κάποιες να είναι λάθος ή να ακούς αυτά που επιθυμείς.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60570-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-24-6#ixzz35XxTB1DS

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top