ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η φινέτσα μερικές φορές μετράει και σε εσένα, παρ’ όλο που είσαι κάπως φλου με την εμφάνισή σου. Όμως αν σε πιάσει το μεράκι του καλλωπισμού και της υπερβολής, συναντάς μπροστά σου αδιέξοδα. Η βουλιμία μερικές φορές ίσως είναι έντονη και για σήμερα δεν θα μπορείς να την ελέγξεις.
Έρωτας: Προσπαθώντας να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές σου μπορεί να φανείς ότι θέλεις την ανεξαρτησία σου αλλά δεν θα είναι η αλήθεια. Η εφευρετικότητα θα σε βοηθήσει σε κάποιες σιωπές που μερικές φορές γίνονται αβάσταχτες και για σένα και για το άλλο το άτομο. Η ζήλεια μπορεί να σου χαλάσει κάπως την εικόνα που θέλεις να δείξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναποφασιστικότητα γιατί δεν μπορείς να συνδυάσεις πολλά πράγματα μαζί. Προτιμάς να ορίζεις εσύ όλα τα θέματα με το μυαλό σου παρά με την πράξη. Η συνεργασία με έναν Δίδυμο θα σε απαλλάξει από διάφορα προβλήματα.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60546-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-23-6#ixzz35Rygz7Ml

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top