ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η ενασχόληση με πολύ πρακτικά θέματα θα σου δώσει την δυνατότητα να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι καλό με το σπίτι σου και γενικά με οτιδήποτε έχεις αφήσει στην άκρη και χρειάζεται να το πιάσεις ξανά από την αρχή.
Έρωτας: Η επαφή με τον Ταύρο σε ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά υπάρχει και δυσκολία στο να επικοινωνήσετε ανοικτά γιατί υπάρχουν αντιδράσεις από τις δυο πλευρές. Ο Καρκίνος που μπορεί να σχετίζεται με τον στενό σου κύκλο θα σου δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά είναι δύσκολο να έρθετε κοντά, αν δεν το παλέψετε και οι δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κανονικά χρειάζεσαι να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και ο πήχης να μην είναι τόσο ψηλά για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Το καλύτερο είναι να προσγειωθείς και να σκεφτείς να ανέβεις ένα-ένα τα σκαλιά.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60511-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-22-6#ixzz35MHcoTg4

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top