ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκία: Με λιβανέζικο συνέδριο…απαντούν στην Αλβανία

 

Σε μια φαιδρή προσπάθεια άρνησης της πραγματικότητας της οθωμανικής κατοχής της Αλβανίας που παρουσίασαν με επιστολή διαμαρτυρίας αλβανικές προσωπικότητες από διάφορους χώρους  , η Τουρκία υποστήριξε τη διοργάνωση συνεδρίου στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, τη Βηρυτό, με αντικείμενο την οθωμανική περίοδο της Αλβανίας…

 

Το συνέδριο, τυπικά, το διοργάνωσε η Διεθνής Αλβανική Ένωση Λιβάνου και εξετάστηκε η οθωμανική ιστορία, με έμφαση στη θέση των Αλβανών κατά τη διάρκεια της οθωμανικής περιόδου, ο πολιτιστικός τους ρόλος και οι δραστηριότητές τους.

 

Ο «αμερόληπτος» χαρακτήρας του συνεδρίου αποκαλύπτεται από την… ευγνωμοσύνη της Ένωσης στους Οθωμανούς και την Τουρκία και η βούληση να… ξεπληρώσουν το χρέος τους για λογαριασμό όλων των Αλβανών και της αλβανικής διασποράς!!!

 

Η επικοινωνιακή πολιτική των Τούρκων είναι κυριολεκτικά για γέλια και θυμίζει ώρες-ώρες… τα παθιασμένα δελτία ειδήσεων της βορειοκορεάτικης τηλεόρασης!!!

 

Πηγή www.defence-point.gr

 

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top