ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκία: Με λιβανέζικο συνέδριο…απαντούν στην Αλβανία

 

Σε μια φαιδρή προσπάθεια άρνησης

 

Σε μια φαιδρή προσπάθεια άρνησης της πραγματικότητας της οθωμανικής κατοχής της Αλβανίας που παρουσίασαν με επιστολή διαμαρτυρίας αλβανικές προσωπικότητες από διάφορους χώρους  , η Τουρκία υποστήριξε τη διοργάνωση συνεδρίου στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, τη Βηρυτό, με αντικείμενο την οθωμανική περίοδο της Αλβανίας…

 

Το συνέδριο, τυπικά, το διοργάνωσε η Διεθνής Αλβανική Ένωση Λιβάνου και εξετάστηκε η οθωμανική ιστορία, με έμφαση στη θέση των Αλβανών κατά τη διάρκεια της οθωμανικής περιόδου, ο πολιτιστικός τους ρόλος και οι δραστηριότητές τους.

 

Ο «αμερόληπτος» χαρακτήρας του συνεδρίου αποκαλύπτεται από την… ευγνωμοσύνη της Ένωσης στους Οθωμανούς και την Τουρκία και η βούληση να… ξεπληρώσουν το χρέος τους για λογαριασμό όλων των Αλβανών και της αλβανικής διασποράς!!!

 

Η επικοινωνιακή πολιτική των Τούρκων είναι κυριολεκτικά για γέλια και θυμίζει ώρες-ώρες… τα παθιασμένα δελτία ειδήσεων της βορειοκορεάτικης τηλεόρασης!!!

 

Πηγή www.defence-point.gr

 

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top