Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Toponimet. Lejohet kalimi dhe mbas datës 3 korrik

Greqi: Qerveria Shqiptare dhe ajo Greke,

ranë dakort që te lejohet kalimi i lirshëm i emigrantëve shqiptarë që jetojnë në Greqi dhe kanë problem me shkrimin e toponimeve greke në pashaportat biometrike, edhe pas datës 3 Korrik.

 

Sipas marrveshjes që u arrit mes drejtorive kufitare Shqiptare dhe Greke , shqiptarët do mund të udhëtojnë edhe mbas datës 3 korrik pa hasur problem në çështjen e toponimeve. Pra marrveshja nuk ka një afat kohor skadimi.

Me këtë mënyrë merr fund përkohësisht dhe kalvari i vuajtjeve të emigrantëve shqiptarë në Greqi, që kanë problem me shkrimin e toponimeve greke në pashaportat biometrike.

albanians.gr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top