Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Toponimet. Jepet leje për kalim deri në fund të shtatorit.

Toponimet. Ministria Greke e Mbrojtjes të Qytetarit,

ka shtyer datën e lejimit të kalimit të emigrantëve që kanë problem me toponimet në pashaportat biometrike.

Kështu që të gjithë emigrantët që kanë problem me toponimet,  mund të kalojnë nga pikat kufitare greke deri në fund të muajit shtator, deri më 30 Shtator

Urdhëri ka hyrë në fuqi dhe është shpërndarë edhe në pikat kufitare.

Kujtojmë këtu se urdhëri fillimisht ishte deri më datë 5 Shtator

albanians.gr

 

Lexoni akoma

Ελληνικά τοπωνύμια: Ελεύθερη διέλευση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου

Të gjitha informacionet mbi problemin e toponimeve

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top