ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Toponimet Akoma një familje kthehet në Kapshticë

Toponimet. Siç u bë e njohur para disa orësh

Toponimet. Siç u bë e njohur para disa orësh

akoma një familje shqiptare nuk është lejuar të kaloi në pikën kufitare të Kapshticës për shkak të shkrimit të toponimve në pashaportat biometrike.

 

Mësohet se fëmija nuk ishte me vëndlindje në Athinë por nga një qytet tjetër dhe për shkak nuk është lejuar të kalojë.

Ndërkohë në pikën kufitare të Kakavisë nuk  krijohet asnjë problem me toponimet dhe të gjithë emigrantët mund të kalojnë pavarsisht qytetit të lindjes, në Kapshticë lejohen vetëm fëmijët të cilët kanë vëndlindje Athinë.

 

albanians.gr

Lexoni Akoma

Toponimet. Vazhdon ndalimi i fëmijëve në Kapshticë pavarsisht urdhërit për leje deri në 5 Shtator

 

 

 

Toponimet, Greqia lejon kalimin e fëmijëve të lindur në Athinë

 

 

Numrat e telefonave të pikave kufitare Shqipëri Greqi

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top