ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τον δολοφόνησαν τα πεθερικά του επειδή ήταν Αλβανός

Στις φυλακές οδηγήθηκαν τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση δολοφονίας του 43χρονου Αλβανού από την Ημαθία, ο οποίος φαίνεται να δολοφονήθηκε επειδή δεν τον ήθελαν τα πεθερικά του.

Πρόκειται για την 53χρονη πεθερά, τον 48χρονο φερόμενο ως εκτελεστή και έναν ακόμη 48χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι έφερε σε επαφή τα πεθερικά του θύματος – που ήταν και οι εμπνευστές του σχεδίου – με τον δράστη του φόνου. Τα τρία άτομα απολογήθηκαν σε ανακριτή της Βέροιας και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν οι απολογίες του 54χρονου πεθερού κι ενός 36χρονου, που κατά το κατηγορητήριο συνήργησε στη δολοφονία.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος ως πληρωμένος δολοφόνος, κατά την ανάκριση λύγισε και έσπασε τη σιωπή του υποδεικνύοντας το σημείο που πραγματοποιήθηκε το στιγερό έγκλημα του άτυχου αλλοδαπού. Πρόκειται για δασική περιοχή, έξω από τη Βέροια, στην τοποθεσία “Πατρίδα”. Το πτώμα όταν βρέθηκε ήταν θαμμένο και καλυμμένο με κλαδιά και πέτρες. Αμέσως μεταφέρθηκε στη Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνει η νεκροψία, από την οποία θα προκύψουν οι συνθήκες θανάτου του 43χρονου.

ΠΗΓΗ http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top