ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τον Δεκέμβριο η δίκη για το 8χρονο αγόρι από την Αλβανία που σκοτώθηκε στο φρεάτιο

Αναβολή για τις 10 Δεκεμβρίου πήρε η δίκη για την υπόθεση με το θάνατο του 8χρονου Κριστιάν, το Φεβρουάριο του 2011, όταν το αγόρι που ζούσε στην Αγία Τριάδα, στο Ηράκλειο, πάνω στο παιχνίδι, δεν είδε ένα ανοιχτό φρεάτιο και έπεσε μέσα.

Το δικαστήριο αναβλήθηκε λόγω της απουσίας των γονιών του  8χρονου Κρίστιαν. Η μητέρα δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο δικαστήριο καθώς παραμένει στην Αλβανία λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της και γι αυτό τον λόγο δεν μπόρεσε να παρασταθεί ενώ και ο πατέρας δεν εμφανίστηκε το δικαστήριο.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Το χρονικό

Ο 8χρονος Κριστιάν, παιδί μεταναστών από την Αλβανία, βρήκε φρικτό θάνατο, όταν έτρεξε να πιάσει την μπάλα που του ξέφυγε και έπεσε μέσα στο πηγάδι που είχε νερό ύψους τριών μέτρων.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου παραπέμπονται τέσσερις Ηρακλειώτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η εμπλοκή τους στην τραγωδία συνίσταται σύμφωνα με το κατηγορητήριο στο ότι αν και συνιδιοκτήτες της οικοδομής στον ακάλυπτο χώρο της οποίας ήταν το φρεάτιο-πηγάδι, δεν είχαν λάβει τα αναγκαία προστατευτικά μέτρα για την αποτροπή του κινδύνου πτώσης σε αυτό, όπως συνέβη στην περίπτωση του 8χρονου για τον οποίο έγινε «υγρός τάφος».

ΠΗΓΗ http://www.cretalive.gr/crete/view/jupnoun-mnhmes-apo-thn-tragwdia-me-to-8chrono-agori-pou-skotwthhke-sto/243304

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top