Shqip

Το μήλο (Οϊ λουλέ) Një këngë e kënduar në gjuhën Shqipe dhe Greke, nga këngëtarja e madhe Glikeria dhe muzikanti shqiptar Dasho Kurti VIDEO

Το μήλο (Οϊ λουλέ) Një këngë e kënduar në gjuhën Shqipe dhe Greke, nga këngëtarja e madhe Glikeria dhe muzikanti shqiptar Dasho Kurti, ditën e shtunë në emisionin e ALPHA TV “ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ” Këngë e mrekullueshme

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top