ΑΛΒΑΝΙΑ

Το ματς του αιώνα για την Αλβανία

Το ματς του… αιώνα για την Αλβανία θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου στο Ελμπασάν κόντρα στους Σέρβους και έχει προκαλέσει αναταραχή και ανησυχία στα Βαλκάνια!

[maxbutton id=”6″]

Στις 8 Οκτωβρίου, λοιπόν, η Αλβανία υποδέχεται τη Σερβία. Στο ματς αυτό, αν οι γηπεδούχοι κερδίσουν θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο βήμα για να προκριθούν στα τελικά του Euro 2016 στη Γαλλία. Κάτι που θα καταφέρουν, αν τα καταφέρουν, για πρώτη φορά στην ιστορία.

Είναι, όμως, νωπές οι μνήμες από όσα έγιναν στο Βελιγράδι στον αγώνα των δυο χωρών.

[maxbutton id=”5″]

Η UEFA από την πλευρά της προσπαθεί να διασφαλίσει την τάξη και την ασφάλεια, με την Αλβανία που έχει την ευθύνη του αγώνα να θέλει με κάθε τρόπο να μην υπάρξουν έκτροπα και μια τιμωρία που μπορεί να είναι πολύ βαριά και να της στερήσει ακόμα και την παρουσία στο Euro.

Για αυτό τον λόγο, η κυβέρνηση έχει «κατεβάσει» 2.500 αστυνομικούς στους δρόμους, έχει δώσει αρμοδιότητες και στον στρατό για αυτό το ματς και παράλληλα έχει ζητήσει κι έλεγχο… εναέριας κυκλοφορίας πάνω από το γήπεδο έτσι ώστε να μην υπάρξουν… πτήσεις drone. Γιατί και στο Βελιγράδι, από ένα τέτοιο «ελικοπτεράκι» άρχισαν όλα!

Στον Τύπο της Αλβανίας καθημερινά υπάρχουν άρθρα και «φωνές» για να επικρατήσει η λογική και η ηρεμία, έτσι ώστε να παιχτεί μόνο ποδόσφαιρο το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου στο Ελμπασάν.

ΠΗΓΗ http://www.onsports.gr/Podosfairo/Euro/2016/item/503891-Brazoyn-ta-Balkania-gia-to-Alvania-Servia-videos

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top