ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tjetër video shokuese kundër shqiptarëve në Greqi VIDEO

Një tjetër video shokuese kundër shqiptarëve në Greqi është shfaqur sot në mediat Greke.

Në video e cila siç duket është përfshirë në proçesin hetimor kundër Agimit të Artë dhe sipas mediave greke është gjetur në kompjuterin e njërit nga deputetët e kësaj partiE që është nën hetim, shfaqet jë person i maskuar dhe i armatosur, i cili flet me një tjetër person. Kur personi i dytë thotë “mace”, personi i parë gjuan me armë, por kur thuhet “një shqiptar”, në ato momente vjen një breshëri gjuajtjesh me armë nga shumë persona në të njëjtën kohë.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top