ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tίτλοι τέλους για τις ειδήσεις του MΕGA

Tίτλοι τέλους για τις ειδήσεις του MΕGA

Τελευταίο δελτίο ειδήσεων ήταν το σημερινό (14/09) μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, καθώς πολλοί δημοσιογράφοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.
Οι εργαζόμενοι του Mega είναι απλήρωτοι για πέντε μήνες, ενώ το κανάλι είχε αποκλειστεί από τον διαγωνισμό της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες ήδη από το αρχικό στάδιο.
Χθες, 13 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνέλευση των δημοσιογράφων του τηλεοπτικού σταθμού, κατά την οποία πολλοί δημοσιογράφοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.

Ως εκ τούτου φαίνεται πλέον δύσκολο να συνεχιστεί η μετάδοση του μεσημεριανού δελτίου, το οποίο ήταν και το μοναδικό που έβγαινε στον αέρα εδώ και καιρό.

Μάλιστα στην επίσχεση θα προχωρήσουν και παρουσιαστές και παρουσιάστριες του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες η Τηλέτυπος κατέθεσε αίτηση για άδεια αλλά στις 11 Αυγούστου αποκλείστηκε οριστικά από τον διαγωνισμό.

ΠΗΓΗ http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/727855/titloi-teloys-gia-ta-deltia-eidiseon-toy-mega

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top