ΑΛΒΑΝΙΑ

“Tirana Business Park” Η μεγαλύτερη γερμανική επένδυση στα Βαλκάνια 

Το “Tirana Business Park”  είναι μια πολύ μεγάλη γερμανική επένδυση , η μεγαλύτερη στα Δυτικά Βαλκάνια, που σκοπό έχει, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του έργου, να “φέρει το αύριο στο σήμερα”.

154214

Είναι μια επένδυση της εταιρίας “Lindner Group” που αναμένεται να φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Το “Tirana Business Park” είναι ένα σύμπλεγμα από 15 κτίρια που αναμένετε να φιλοξενήσουν γραφεία και έδρες για μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αλβανία και όχι μόνο. Επίσης θα κατασκευαστούν και 2 πολυώροφα πάρκινγκ.

Το σύμπλεγμα βρίσκετε στην περιφέρεια των Τιράνων, κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Τιράνων “Nënë Tereza” (Μητέρα Τερέζα).

154208

Ο Γενικός Διευθυντής της  “Lindner Group”  για την Αλβανία, Michael Ulmer τόνισε ότι το “Tirana Business Park” είναι μια πόλη μέσα στην πόλη, η οποία είναι κατασκευασμένη με τα δυτικά στάνταρτ και φέρνει στη Αλβανία ποιο κοντά στα δυτικά επιχειρηματικά πρότυπα.

Το έργο θα υλοποιηθεί σε 5 φάσεις και αναμένετε να ολοκληρωθεί το 2022. Η πρώτη φάση του έργου αξίας 20 εκατομμύριον ευρώ υλοποιείται ήδη, με την κατασκευή των τριών πρώτων κτιρίων.

154210

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top