ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την Κυριακή 4/9 η αγιοποίηση της Μητέρας Τερέζας στο Βατικανό

Την Κυριακή 4/9 η αγιοποίηση της Μητέρας Τερέζας στο Βατικανό

Περισσότερα από 1.000.000 άνθρωποι αναμένεται να παρακολουθήσουν την αγιοποίηση της Μητέρας Τερέζας, την Κυριακή 4/9, στο Βατικανό.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα προσκυνήσουν τα λείψανα της Μητέρας Τερέζας, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν αναμνηστικά γραμματόσημα που απεικονίζουν την απλότητα και την ταπεινοφροσύνη της.

Την Κυριακή  η αγιοποίηση της Μητέρας Τερέζας στο Βατικανό

Οι εικόνες της Μητέρας Τερέζας, θα είναι εντός και εκτός του Βατικανού, ενώ μια σειρά από μουσικές εκδηλώσεις, συμπόσια και ώρα προσκυνήματος θα λάβουν χώρα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πώς πριν από την  τελετή αγιοποίησις, η τραγουδίστρια της pop, Rita Ora, θα ξεσηκώσει το κοινό με τα τραγούδια της.

Φόρο τιμής, στη Μητέρα Τερέζα, αποτίμησε και ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Narendra Modi, ο οποίος είπε ότι θεωρεί μεγάλη μορφή και προσωπικότητα την Μητέρα Τερέζα, καθώς τα έργα της και οι πράξεις της θα μείνουν για πάντα στην ιστορία. Πρόσθεσε δε, ότι η Ινδία είναι υπερήφανη που θα πραγματοποιηθεί αγιοποίηση σε ένα τέτοιο “σύμβολο”.

ΠΗΓΗ : http://www.sigmalive.com/news/international/359371/i-agiopoiisi-tis-miteras-terezas-kai-i-askisi-kritikis#.dpuf

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top