ΑΛΒΑΝΙΑ

Την Αλβανία θα επισκεφθεί ο κινέζος αντιπρόεδρος

Την Αλβανία θα επισκεφθεί ο κινέζος αντιπρόεδρος

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κίνας Τζανγκ Γκαολί, θα επισκεφθεί την Εσθονία, τη Σλοβενία, την Αλβανία και θα παρακολουθήσει συνόδους στη Ρωσία και το Καζακστάν από τις 11 έως τις 19 Απριλίου, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

Οι σχέσεις της Κίνας με τις 16 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης – μεταξύ των οποίων η Εσθονία, η Σλοβενία και η Αλβανία- έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, χάρη στη γρήγορη εξέλιξη του μηχανισμού συνεργασίας «16+1».

Ο Τζανγκ θα συμπροεδρεύσει στην τέταρτη σύνοδο της σινο-ρωσικής Επιτροπής Επενδυτικής Συνεργασίας και θα συναντηθεί με τον Ρώσο επικεφαλής της σινορωσικής Επιτροπής Ενεργειακής Συνεργασίας. Θα μεταβεί, επίσης, στο Καζακστάν για να παρακολουθήσει την όγδοη σύνοδο της Επιτροπής Συνεργασίας Κίνας και Καζακστάν.

ΠΗΓΗ http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1529726/esthonia-slovenia-kai-alvania-tha-episkefthei-o-kinezos-antiproedros.html

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top