ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι θέλει η Αλβανία για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Euro 2016

Τι θέλει η Αλβανία για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Euro 2016

Η Αλβανία τερμάτισε 3η στον όμιλό της και μένει στην Γαλλία περιμένοντας να προκριθεί στους “16” του Euro 2016 ως μία εκ των 4 καλύτερων 3ων. Η Αλβανία τερμάτισε με 3 βαθμούς και γκολ 1-3, κάτι που δεν είναι εύκολο να τους βάλει στους 4 καλύτερους τρίτους από τους έξι ομίλους, αλλά δεν είναι και δύσκολο!

Για να συνεχίσει το όνειρο της Αλβανίας ο αγώνας Τουρκία Τσεχία ( Τσεχία – Τουρκία 21/6) να έρθει ισόπαλος και  η Ιταλία και το Βέλγιο να κερδίσουν την Σουηδία και την Ιρλανδία.

Μια άλλη πιθανότητα άλλα πιο δύσκολη είναι να κερδίσουν με διαφορά 3+ τέρματα  η Ρωσία την Ουαλία (Ρωσία – Ουαλία (20/6) , και η Αγγλία την Σλοβακία (Σλοβακία – Αγγλία 20/6)

Το δεύτερο σενάριο είναι η Γερμανία να κερδίσει την Βόρειος Ιρλανδία με διαφορά τεσσάρων τερμάτων  (Βόρειος Ιρλανδία- Γερμανία 21-6) και οι αγώνες της Ιταλίας και Βελγίου να έρθουν ισόπαλοι .

Επίσης στον Group F η Αλβανία θέλει νίκη της Ουγγαρίας επί της Πορτογαλίας. Αν αυτό δεν συμβεί τότε δεν μπορεί η Αλβανία να είναι καλύτερη από τον τρίτο αυτού του ομίλου.

 

Η ειδική βαθμολογία για τους 3ους:

1. Β.Ιρλανδία 3 (2-1) [Group C]

2. Σλοβακία 3 (3-3) [Group B]

3. Αλβανία 3 (1-3) [Group A]

4. Πορτογαλία 2 (1-1) [Group F]

5. Τσεχία 1 (2-3) [Group D]

6. Σουηδία 1 (1-2) [Group E]

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top