Shqip

Ti Shqipëri më jep nder !!

11 Qërshor…

datë e shënuar thellë tashmë në historinë e futbollit shqiptarë.
Në të vërtetë asnjë nuk e besonte që kombëtarja ynë do arrinte në këtë rrugëtim të vështirë, të kapërcente vështirësitë dhe të arrinte në majat e larta pranë emrave të mëdhenj të futbollit europian. Por ja që ja arriti qellimit dhe beri realitet ëndrrën e shumë shqiptarëve.

Flamuri kuq e zi tashmë valvitët në qëndrën e Europes duke bërë krenarë kombin shqiptarë.

Një gjë është e sigurt që djemtë tanë do luftojnë me shpirt për të na kënaqur dhe për të na bërë edhe më krenarë për praninë tonë në ketë eveniment. Do na dhurojnë spektakël dhe emocione të forta si asnjëherë.

Sido që të shkoj, loja është loj dhe nuk kemi veç se ti mbështesim në çdo hap te tyre.

Me këmbë të mbarë o Shqipëri!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top