ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι απαντά η αστυνομία στα αλβανικά ΜΜΕ για τον θανάσιμο τραυματισμό Αλβανού υπηκόου

Ανακοίνωση – απάντηση σχετικά με δημοσιεύματα του αλβανικού τύπου για τον θανάσιμο τραυματισμό Αλβανού υπηκόου, εξέδωσε σήμερα το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σε αλβανικά Μ.Μ.Ε. σχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό υπηκόου Αλβανίας, μετά από πτώση του από το δεύτερο όροφο του Τμήματος Ασφάλειας Πατησίων την 3-8-2016, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών διενεργήθηκε προανάκριση, το υλικό της οποίας υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την 11-08-2016, αναμενόμενης της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Παράλληλα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την 04-08-2016 απέστειλε έγγραφο στην πρεσβεία της Αλβανίας για το προαναφερόμενο περιστατικό, προκειμένου να αναζητηθούν και να ενημερωθούν οι συγγενείς του θανόντος. Βρίσκεται σε εξέλιξη η διοικητική διερεύνηση του περιστατικού, με διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας».

ΠΗΓΗ http://www.newsbeast.gr/society/astynomiko-deltio/arthro/2345796/ti-apanta-i-astinomia-sta-alvanika-mme-gia-ton-thanasimo-travmatismo-alvanou-ipikoou

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top