ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρήνος για τον 22χρονο από την Αλβανία που τον σκότωσε κεραυνός την ώρα που περπατούσε

Θρήνος για τον 22χρονο από την Αλβανία που τον σκότωσε κεραυνός την ώρα που περπατούσε

Σε ηλεκτροπληξία, από κεραυνό, οφείλεται τελικά ο θάνατος 22χρονος αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, χθες σε περιοχή στην Καλλιπεύκη Λάρισας.

Ο άτυχος 22χρονος βρισκόταν στην ορεινή περιοχή, όταν ξαφνικά εκδηλώθηκε καταιγίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες αργότερα κάτοικοι της περιοχής, που πέρασαν από το σημείο και τον βρήκαν νεκρό, ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο, ενώ κλήθηκε και έσπευσε ιατροδικαστής,διαβάζουμε στο newsit.

Από την αυτοψία του διαπιστώθηκε πως ο νεαρός άντρας, χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που περπατούσε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο 22χρονος όταν εκδηλώθηκε η καταιγίδα, πήγε να προστατευτεί κάτω από δέντρο και αυτή όπως φαίνεται, ήταν η κίνηση που του στοίχισε τη ζωή.

Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τους φίλους του στην πόλη και τους στενούς του συγγενείς στη γειτονική χώρα. Όλοι όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα εργατικό παιδί, που δούλευε για να συντηρεί την οικογένειά του στη γειτονική χώρα.

Η κηδεία του έγινε  στην Αλβανία, με τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top