Ειδήσεις για μετανάστες

Θλιβερή εικόνα Μετανάστες κοιμούνται κάτω από αυτοκίνητα στη Λέσβο Βιντεο

Μεγάλος αριθμός παράνομων μεταναστών φτάνει καθημερινά στη Λέσβο, με αποτέλεσμα οι τοπικές αρχές να αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Όπως μεταδίδει το lesvosnews.gr, σε καθημερινή βάση, οι δουλέμποροι αποβιβάζουν σε διάφορα μέρη της Λέσβου μετανάστες. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό λειτουργεί στη Μόρια το νέο Κέντρο Υποδοχής και Κράτησης Μεταναστών, ο αριθμός των μεταναστών που φτάνουν καθημερινά από την Τουρκία είναι τόσο μεγάλος που δεν υπάρχουν πλέον χώροι για να φιλοξενηθούν.

Παράλληλα πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες των κατοίκων του νησιού αλλά και πολλών φορέων προς την Πολιτεία, η οποία μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στην αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού έχει σηκώσει τα χέρια της ψηλά.

Έτσι μοιραία η Λέσβος αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα ενώ παράλληλα εκτίθεται στους επισκέπτες της αφού μη έχοντας χώρους φιλοξενίας για τους μετανάστες τους φιλοξενούν στο λιμάνι της Μυτιλήνης σε κοινή θέα όλων ενώ οι ίδιοι οι μετανάστες παραπονιούνται ότι δεν έχουν νερό και κοιμούνται κάτω από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα για να προφυλαχθούν από τη βροχή και το κρύο

ΠΗΓΗ http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/735884/metanastes-koimoudai-kato-apo-autokinita-sti-lesvo/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top