Shqip

Themi fjalën tonë mbi Projektligjin për Nënshtetësinë

Themi fjalën tonë mbi Projektligjin për Nënshtetësinë

Organizata e emigrantëve “AROGI” organizon një diskutim mbi gjithë dispozitat e projektligjit për nënshtetësinë, paraqitur nga qeveria greke për konsultim publik.

Në panel: Përfaqësues të komunitetit të emigrantëve, drejtues dhe ekspertë të ministrisë së brendshme dhe drejtoritë e shërbimit të emigrantëve, përfaqësues të partive parlamentare greke.

Koordinator: FATOS MALAJ

Kur: Të martën, 19 maj 2015

Ku: Salla e aktiviteteve, New York College, Thessalonikis 286 (pranë stacionit të trenit Kalithea).

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top