ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλουμε τους μετανάστες 

Με το ρατσιστικό κύμα να κορυφώνεται στη Γερμανία, ένας δήμαρχος και μάλιστα του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος κάνει τη διαφορά, προτείνοντας την υποδοχή αιτούντων άσυλο στην πόλη Goslar.
Ο Oliver Junk, δήμαρχος του γραφικού Goslar πρότεινε να δοθούν τα δεκάδες ακατοίκητα σπίτια του χωριού (που περιλαμβάνεται στα μνημεία της Unesco) στους αιτούντες άσυλο μετανάστες.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στον Indepedent δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβόμαστε τους μετανάστες. Εχουμε τις υποδομές για να τους υποδεχθούμε. Είναι επένδυση για το μέλλον μας. Είμαστε μια χώρα με χαμηλό δείκτη γεννήσεων και πληθυσμό που γερνάει συνεχώς.

Ο Junk πρότεινε να φιλοξενηθούν κάποιοι από τους μετανάστες στα άδεια σπίτια της περιοχής και να αποφορτίσουν την περιοχή του Goettingen, η οποία έχει δηλώσει αδυναμία.  Οπως είπε, είναι γελοίο κάποιες περιοχές να αναγκάζονται να δημιουργούν συνοικίες από κοντέηνερ ενώ εμείς εδώ έχουμε άδεια σπίτια.

 

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/539899/dimarxos-sti-germania-thelei-toys-metanastes#ixzz3NwUOvHYV

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top