Shqip

Të prekurit nga përmbytjet, pa rradhë në Drejtoritë e Emigracionit

Të gjithë të prekurit nga përmbytjet në zonën e Attikës perëndimore, Mandra, Neo Peramo etj të cilëve ju janë dëmtuar dokumentet , lejet e qëndrimit etj, do kenë mundësi ti  drejtohen Drejtorisë së Emigracionit të Administratës së Decentralizuar (DHAM e Pireut dhe DHAM B` Athinës ) dhe do të shërbehen pa radhë për të shmangur sadopak vonesat e mundshme që mund të krijohen nga mbingarkesa e punës që këto drejtori kanë gjatë kësaj periudhe.

Organizata «ΑΡΩΓΗ – PËRKRAHJE», i bëri  kërkesë Ministrisë së Punëve të Brendshme për lehtësimin e sadopaktë të emigrantëve shqiptarë që janë prekur nga katastrofa natyrale në Attikin Perëndimore, kërkesë e cila u bë e pranueshme prej Drejtorisë së Emigracionit pranë kësaj Ministrie dhe do të hyjë në fuqi qysh ditën e hënë, datë 20-11-2017

ΣΧΟΛΙΑ

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close