Shqip

A do të pranohen emigrantët shqiptarë në SHBA tani që Trump u bë president?

A do të pranohen emigrantët shqiptarë në SHBA tani që Trump u bë president?

Shumë shqiptarë duket se jaanë trembur pas zgjedhjes së Donald Trump President të SHBA-ve. Kjo për shkak të deklaratave të tij kundër emigracionit.

Në edicionin e sotëm “Pyet Konsullin” në ambasadën amerikane në Tiranë, u shtrua edhe pyetja nëse tanimë do të pranohen emigrantët shqiptarë në SHBA.

Qytetari: Përshëndetje! Kisha një pyetje. Tani që Donald Trump është president i USA, a do të pranohen më emigrantë shqiptarë në Amerike, flas për ata që tashmë kanë aplikuar në lotari dhe që mund të rezultojnë fitues?

Faleminderit paraprakisht!

Por ja si përgjigjet konsulli.

Konsulli: Sigurisht që do të pranohen

 

Burimi http://www.albeu.com/bota/a-do-t-pranohen-emigrantt-shqiptar-n-shba-tani-q-trump-u-b-presi/269625/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top