ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Të gjithë të informacionet rreth ligjit për marrjen e nënshtetësisë Greke nga emigrantët

Albanians.gr ka ndjekur zhvillimet me

Albanians.gr ka ndjekur zhvillimet me

ligjin 38/38 që jep nënshtetësinë Greke tek emigrantët dhe fëmijët e emigrantëve që në vitin 2010 kur u miratua.

 

Me shpalljen nga Këshilli i Lartë i Shtetit Grek të ligjit si antikushtetues albanians.gr me lajme dhe artikuj të vazhdueshëm është munduar të informoj emigrantët shqiptarë në Greqi rreth zhvillimeve. Të gjitha ndryshimet që janë propouzuar, të gjitha deklarat që janë bërë për nënshtetësinë greke janë publikuar në faqen tonë.

Ngaqë marrim me dhjetra email dhe inbox në faqet tona me pyetje rreth ligjit të nënshtetësisë vendosëm të bëjmë një përmbledhje të të gjithë artikujve që kemi publikuar me qëllim të informohen të gjithë rreth zhvillimeve dhe ndryshimeve që priten të bëhen në Ligjin 38/38 për nënshtetësinë greke.

Do vendosim linke dhe titujt kryesorë dhe kush dëshiron mund të klikoj në liknun që interesohet.

Rifillon proçedura e dhënjes të nënshtetësisë për ata që vendimi ka dalë në Fletoren Zyrtare

Greqi, ndryshime në ligjin për shtetësinë e fëmijëve të huaj

Sa emigrantë shqiptarë kanë përfituar nënshtetësi Greke me ligjin 38/38

Nënshtetësia nuk është e drejtë. Jepet vetëm nga shteti

Të lindësh në Greqi nuk të bën grek. Arsimi të bën grek!

Ja disa nga ndryshimet e ligjit për nënshtetësinë

3500 emigrantë humbin nënshtetësinë Greke ?

Greqi:Ligj i ri për nënshtetësine e fëmijëve të emigrantëve

Eksluzive: Ndryshon ligji për nënshtetësinë e emigrantëve.Kusht kryesorë mohimi i nënshtetësisë të prindërve

 

Άρθρα στα ελληνικά Όλες οι πληροφορίες για την χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες

 

 

albanians.gr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top