Ελληνική ιθαγένεια Πολιτογράφηση

Τασία Χριστοδουλοπούλου Έτοιμο το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια

Η αναπλ. Υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ,dikaiologitika.gr,   σε εκδήλωση των Οικολόγων Πράσινων, ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμο το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, το οποίο και θα κατατεθεί εντός των ημερών στο κοινοβούλιο.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Επίσης τόνισε την απαρέγκλιτη προσήλωση του υπουργείου σε λύσεις με γνώμονα τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ανθρώπινης ζωής, με αξιοποίηση όλων των μέσων και των οικονομικών πόρων και κονδυλίων που διατίθενται γι’ αυτό τον σκοπό.

Σχόλιο Albanians.gr

Το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια έχει καταντήσει ποια σαν το λαϊκό διήγημα του βοσκού με το λύκο και τούς χωρικούς. Τέλη Μαρτίου ήταν που η ανα. υπουργός είχε δηλώσει ότι το νομοσχέδιο είναι έτοιμο και θα κατατεθεί στην Βουλή. Από την άλλη ο Υπουργός Εσωτερικών είχε δηλώσει ότι την Μεγάλη Τετάρτη θα αναρτηθεί στο Opengov.gr το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια, πράγμα που δεν έγινε πότε.

Εμείς ως Albanians.gr έχουμε την υποχρέωση προς τους  αναγνώστες μας να ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη ή δήλωση των αρμοδίων υπουργών για τα μεταναστευτικά θέματα, και ειδικά δε ενός τέτοιου θέματος όπως της Ιθαγένειας.

Πλέον δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Οι  αντικρουόμενες δηλώσεις των αρμοδίων υπουργών μας κάνουν εξαιρετικά δύσπιστους, και επιφυλακτικούς για την δήλωση της κυρ. Χριστοδουλοπούλου. Και όχι μόνο εμάς, άλλα και τους χιλιάδες μετανάστες δεύτερης γενειάς.

Ευχόμαστε αυτήν την φορά να μην διαψευτουμε και όντως να κατατεθεί στο κοινοβούλιο εντός των ημερών το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.

 

[maxbutton id=”1″]

 

Με πληροφορίες απο http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/59458/etoimo-to-nomosxedio-gia-tin-ithageneia

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top