ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 ΤΑΡ προκήρυξη για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου σε Ελλάδα και Αλβανία

Η Trans Adriatic Pipeline (TAP) συνεχίζει προεπιλογής δυνητικών προμηθευτών για την κατασκευή του αγωγού υψηλής πίεσης φυσικού αερίου μήκους 870 χιλιομέτρων που διέρχεται από την Ελλάδα, την Αλβανία, και την Αδριατική Θάλασσα προσεγγίζοντας την ξηρά στη νότια Ιταλία.

Αυτή την εβδομάδα, η ΤΑΡ εξέδωσε την τέταρτη προκήρυξη της στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ – για την προμήθεια και εγκατάσταση συμπιεστών ~ 15 MW. Έξι turbo συμπιεστές θα πρέπει να αγοραστούν για εγκατάσταση σε δύο σταθμούς συμπίεσης – οι τρεις ενός σταθμού συμπίεσης στην Αλβανία κοντά στο Fier, και τρεις ακόμη για ένα σταθμό συμπίεσης στην Ελλάδα, κοντά στους Κήπους στην Αλεξανδρούπολη.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για την εν λόγω σύμβαση πρέπει να ζητήσουν το ερωτηματολόγιο προεπιλογής από την εταιρεία TAP, το αργότερο μέχρι τις 24 Ιουλίου 2014. Το πεδίο εφαρμογής της παρούσας σύμβασης προμηθειών θα συμπεριλαμβάνει τη κατασκευή, την παράδοση, και την εγκατάσταση και δοκιμαστική λειτουργία των συμπιεστών. Οι πιθανοί προμηθευτές πρέπει να αποδείξουν ότι ο εξοπλισμός τους είναι προϊόν «δοκιμασμένης τεχνολογίας», το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε σταθμούς συμπίεσης παρόμοια με αυτούς της ΤΑΡ.

 

ΠΗΓΗ http://www.balkans.com/gr/open-news.php?uniquenumber=194847

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top