Shqip

Takim i Ministrit të Jashtëm Ditmir Bushati me emigrantët shqiptarë që jetojnë në Greqi

Takim i Ministrit të Jashtëm Ditmir Bushati  me emigrantët shqiptarë që jetojnë në Greqi

Ditën e premte, më 3 mars në orën 11.00, Ministri i Punëve të Jashtme i Shqipërisë do të zhvillojë një takim me emigrantët shqiptarë që jetojnë në Greqi.

Takimi do të zhvillohet në hotel Novus, rruga Karolou 23, në sheshin Karaiskaqi.

Jeni të ftuar në një bashkëbisedim konstruktiv për çështje që lidhen drejtpërdrejt me jetën e emigrantëve shqiptarë në Greqi dhe prezantimin e Shërbimin Konsullor Online. Kërkojmë ndjesë për orën jo shumë të përshtatshme, e imponuar për shkak të axhendës tepër të ngjeshur të zotit Bushati.

Jeni të mirëpritur!

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top