ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα iPhone 6 έφτασαν στην Ελλάδα

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και αλυσίδες ηλεκτρονικών όπως ο Κωτσόβολος «υποδέχθηκαν» από την Παρασκευή τα καινούρια smartphone της Apple. Με βάση τα πρώτα διαθέσιμα στοιχεία, φαίνεται πως οι Έλληνες καταναλωτές δείχνουν σαφή προτίμηση στο iPhone 6 έναντι του iPhone 6 Plus, σε αναλογία 80%-20%. Επίσης, αρκετά μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα μοντέλα με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 64 GB, αφού τα 16 GB κρίνονται λίγα με δεδομένο το μέγεθος που έχει το ίδιο το λειτουργικό.

Εκτός από τη διάθεση των smartphone, η Vodafone λανσάρισε μια υπηρεσία (iPhone 6 Gold Pack) η οποία καλύπτει τους καταναλωτές σε περίπτωση βλάβης, όπως επίσης και αξεσουάρ για τα iPhone 6 και τα iPhone 6 Plus. Όπως και η Vodafone, έτσι και η Wind  διαθέτει τα δύο μοντέλα σε τιμή που ξεκινά από τα 739€ και 859€ αντίστοιχα, αλλά και με επιδότηση αν η αγορά τους συνδυασθεί με κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου.

Για εντυπωσιακό ενδιαφέρον μιλά η COSMOTE, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προπαραγγείλουν τις νέες συσκευές από το e-shop της, μια εβδομάδα πριν το επίσημο λανσάρισμα. Από την Παρασκευή, όποιοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την περίοδο της προπώλησης, μπορούν να αγοράσουν τα νέα τους μοντέλα από το εμπορικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και φθηνότερα από την COSMOTE μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων.

Ο Κωτσόβολος δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκτήσουν με δόσεις τα καινούρια iPhone, όπως και τα νέα iPad Air και iPad mini, οι οποίες ξεκινούν από τα €20 τον μήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top