ΑΛΒΑΝΙΑ

Συνδρομή της Turkish Airlines για την  τουριστική προώθηση της Αλβανίας

Υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines συναντήθηκαν στα Τίρανα με εκπροσώπους του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης, Τουρισμού, Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Πήγες από του Υπουργείο αναφέρουν ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σύνταξης κοινών διμερών σχεδίων για την προώθηση της Αλβανίας, σε γνωστά τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τη διοργάνωση διαφόρων διασκέψεων με χώρες της Ασίας όπως η Σιγκαπούρη, η Νότια Κορέα κ.α., οι οποίες είναι στόχος για την προσέλκυση τουριστών και με την οποία η Αλβανία δεν διαθέτει καθεστώς θεωρήσεων.

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι το Αύγουστο τ.ε. θα ξεκινήσουν τα πρώτα βήματα αυτής της συνεργασίας, όπου αναμένεται η άφιξη δύο διάσημων Τούρκων δημοσιογράφων. Σύμφωνα με τις παραπάνω πηγές, στα τέλη Σεπτεμβρίου και στις αρχές Οκτωβρίου τ.ε. θα πραγματοποιηθεί διάσκεψη με δημοσιογράφους, ταξιδιωτικούς πράκτορες και εκπροσώπους του α/Υπουργείου Οικονομίας, Τουρισμού, Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας σε μία από τις ασιατικές χώρες.

Με την βοήθεια της Turkish Airlines σχεδιάζεται να ξεκινήσει η λειτουργία αλβανικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους. Η Κυβέρνηση προβλέπει ότι φέτος θα ξεκινήσουν οι πρώτες πτήσεις. Το κοινό έργο με την Turkish Airlines στοχεύει να αυξήσει την ποιότητα των πτήσεων και να επιτρέψει στους Αλβανούς να πετούν φθηνά και με απ’ ευθείας γραμμές σε διάφορες χώρες του κόσμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top