ΑΛΒΑΝΙΑ

Συνάντηση του Έντι Ράμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα είχε στο περιθώριο της Συνόδου του ΟΗΕ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην έναρξη ο Έλληνας πρωθυπουργός ρώτησε πώς είναι η κατάσταση στη Αλβανία μετά τον σεισμό.

Ο κ. Ράμα απάντησε ότι είναι δύσκολη αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν νεκροί και πρόσθεσε ότι ίσως χρειαστεί να προσφύγει στην βοήθεια της Ελλάδας. Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι η Ελλάδα φυσικά θα βοηθήσει.

Ωστοσο, ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έμεινε σε αυτό καθώς φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα για την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τόνισε στον Έντι Ράμα ότι η ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας περνά μέσα από τον σεβασμό της ελληνικής μειονότητας.

ΠΗΓΗ https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/5411043/synantisi-mitsotaki-rama-kai-to-minyma-gia-tin-elliniki-meionotita

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top