ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγκλονίζει η μητέρα που έχασε σύζυγο και το παιδί της χαροπαλεύει από το τροχαίο στον Κηφισό

Οργισμένοι είναι οι συγγενείς των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος, που προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός νταλίκας στον Κηφισό τα ξημερώματα της Τετάρτης, οδηγώντας στο θάνατο δύο ανθρώπους, αλβανικής καταγωγής 65 και 60 ετών, και στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου μια γυναίκα 34 ετών, επίσης αλβανικής καταγωγής, κόρη του 60χρονου.

Η σύζυγος του 60χρονου θύματος και μητέρα της τραυματισμένης κοπέλας, που χαροπαλεύει δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής που γινόταν κάθε μέρα, όταν ο άντρας της με την κόρη της έφευγαν μαζί για τη δουλειά.

«Όπως κάθε πρωί, ο Σπύρος πήγαινε την κόρη μας στο φούρνο όπου εργαζόταν και μετά θα πήγαινε στη δουλειά του», λέει η γυναίκα στο «Πρώτο Θέμα». Ωστόσο, η καθημερινή τους ρουτίνα διαταράχθηκε, όταν ο οδηγός της νταλίκας έσπασε τη νησίδα και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα της Αθηνών – Πειραιώς, παρασύροντας δύο αυτοκίνητα. «Έχασα τον άντρα μου και το παιδί μου χαροπαλεύει στην εντατική», λέει η γυναίκα, που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, αγωνιώντας από τη μία για την τύχη της κόρης της και πενθώντας από την άλλη για τον σύζυγό της.

Ο ανιψιός του 60χρονου, που περνά ώρες αγωνίας στο Αττικό, εκφράζει οργή για όσα συνέβησαν και απειλεί ευθέως το μεθυσμένο οδηγό. «Αν τον βρω, θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Έχει τελειώσει αυτός», διαμηνύει από το Νοσοκομείο Αττικό, όπου αγωνιά για την τύχη της 34χρονης ξαδέρφης του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top