ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Stop dhunës

Albanians.gr u bën apel shqiptarëve që do të marrin pjesë në demonstratën e nesërme  në Tiranë , të ruajnë gjakftohtësinë, të jetë kjo një demonstratë paqësore dhe kundra dhunës , siç është paralajmëruar.

Albanians.gr u bën apel shqiptarëve që do të marrin pjesë në demonstratën e nesërme  në Tiranë , të ruajnë gjakftohtësinë, të jetë kjo një demonstratë paqësore dhe kundra dhunës , siç është paralajmëruar.

Nuk duhet të lejojmë askush te humbasë jetën, jeta e njeriut është më e shtrenjtë nga çdo gjë tjetër.  Nuk duhet prishur imazhi i Shqipërisë sonë të shtrenjtë! Mos harroni se të gjithëve na bashkon një komb , një Flamur , një tokë , dhe përballë saj jemi të gjithë njësoj! Në mendjen tonë përpara çdo partie , feje apo interesi duhet te kemi vetëm një gjë , Shqipërinë

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top