ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο «Ελμπασάν Αρένα» ο αγώνας Αλβανία – Ισραήλ λόγω τρομοκρατίας?

Στο «Ελμπασάν Αρένα» ο αγώνας  Αλβανία – Ισραήλ λόγω τρομοκρατίας?

Στο «Ελμπασάν Αρένα» θα διεξαχθεί η σαββατιάτικη αναμέτρηση της Αλβανίας με το Ισραήλ για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Σκόδρα.

Αιτία για αυτή την αλλαγή της τελευταίας στιγμής ήταν οι φόβοι που εκφράστηκαν ότι η ισραηλινή αποστολή θα μπορούσε να πέσει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης στην πόλη της βόρειας Αλβανίας.

Η ανησυχία εντάθηκε μετά τη σύλληψη τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων που φέρονται να έχουν διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος και κατηγορούνται ότι προετοίμαζαν επίθεση κατά των Ισραηλινών. Η αλβανική ομοσπονδία πρότεινε στη FIFA τη μεταφορά του αγώνα κοντά στα Τίρανα και η διεθνής συνομοσπονδία συναίνεσε στο αίτημα, όπως και η ομοσπονδία του Ισραήλ.

Η τελευταία ανακοίνωσε ότι τα -πάντα αυξημένα- μέτρα ασφαλείας της αποστολής θα ενταθούν ακόμη περισσότερο ενόψει του ταξιδιού στην Αλβανία.

ΠΗΓΗ http://www.altsantiri.gr/sports/skia-tromokratias-pano-apo-ton-agona-alvania-israil/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top