ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Αλβανία το άψυχο σώμα του νέου που πνίγηκε στην Ηγουμενίτσα

Στο νεκροτομείο του Φιερι έφτασε το άψυχο σώμα του 27 Besmir (Kristian) Çullhai ο όποιος πνίγηκε στην Ηγουμενίτσα, στην προσπάθεια του να περάσει στην Ελλάδα.

Αν και αρχικά είχε αναφερθεί ότι νεκρός ήταν ένας από τους 3 φίλους του που μαζί περάσανε τα σύνορα, ο 22 Eri Pelivani, τελικά νεκρός στο νεκροτομείο της Ηγουμενίτσας ήταν ο άτυχος 27 χρόνος.

Η τύχη του  Eri Pelivani καθώς και των άλλων φίλων του αγνοείτε. Η ταυτότητα των 2 αγοριών δεν είναι γνωστή, το μονό γνωστό είναι ότι κατάγονται από το Δυρράχιο και είναι μικρότεροι από τον Besmir.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οι νέοι, είχαν τελικό προορισμό την Ιταλία.

Στο σώμα του 27 χρόνου δεν έχουν βρεθεί σημάδια βίας, πράγμα που ενισχύει την αρχική εκτίμηση του πνιγμού. Το σώμα του άτυχου νέου βρέθηκε από ένα πλοίο σε ποταμό της Ηγουμενίτσας. Στο σώμα του νέου είχαν δεθεί πλαστικά μπουκάλια, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο 27 χρόνος τα έδεσε για να επίπλευση. Άλλα από τι φαίνεται δεν κατάφερε να επιβιώσει.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top