ΑΛΒΑΝΙΑ

Στην Αλβανία ο Γκίνο

Με έγγραφο που απέστειλε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας στον Αρη, ενημερώνει για την κλήση του Δημήτρη Γκίνο στην U-21. Ο 20χρονος μέσος των κιτρίνων, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της γειτονικής χώρας για τον φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας. Ο Γκίνο, θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τα Τίρανα και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 8 Οκτωβρίου.
Στο μεταξύ, με ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών, το πρωί, στο γυμναστήριο του «Κλ. Βικελίδης» και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου» περιελάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη.

Ο Ηλίας Σταυρόπουλος, που υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική -«σουβενίρ» από την αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής με την Θύελλα Φιλώτα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στον αντίποδα, ο Νίκος Ψυχογιός, ο οποίος είχε ένα χτύπημα στο μάτι από τον ίδιο αγώνα, προπονήθηκε κανονικά.

Την Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών στο γυμναστήριο του «Κλ. Βικελίδης» και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο «Δασυγένειο»

ΠΗΓΗ http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=360815&Sport=1&Country=82&Competition=2241&Season=163217&Round=453105&Team=16817

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top