ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Statusi, Holanda vendos veton për Shqipërinë

Holanda nuk do ta lërë thjeshtë vetëm me një “shtyrje” dhënien e statusit kandidat për Shqipërinë. Qeveria e këtij vendi, pas kërkesës që statusi për vendin tonë të shtyhet për në qershor, tashmë pritet të vendosë veton duke e bllokuar një gjë të tillë.

Siç shkruan gazeta shqiptare Shekulli, Qeveria holandeze ka marrë porosi nga parlamenti që të bllokojë integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian.

Nëse një gjë e tillë ndodh, atëherë Shqipëria do t’i bashkohet Turqisë, integrimi i të cilës është bllokuar nga Gjermania dhe Austria, si dhe Maqedonisë që është bllokuar nga Greqia.

Mediet holandeze raportojnë një përqindje shastisëse (90%) të qytetarëve që janë kundër integrimit të Shqipërisë në BE. Një përqindje e tillë ishte edhe kundër hyrjes së Bullgarisë dhe Rumanisë në zonën Schengen.

burimi www.shekulli.com.al

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top