ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στάση εργασίας την Τετάρτη, σε ηλεκτρικό, μετρό και τραμ

Ακινητοποιημένα από τις 12:00 έως 16:00, θα είναι αύριο Τετάρτη, o ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, το μετρό και το τραμ, λόγω της τετράωρης στάσης εργασίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

Συγκεκριμένα, τα σωματεία εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, ανακοίνωσαν «προειδοποιητική στάση εργασίας», καταγγέλλοντας τόσο την κυβέρνηση όσο και τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ για άρνηση υπογραφής νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
«Μας κάνουν «μπαλάκι» και αρνούνται, με διάφορα προσχήματα, να συζητήσουμε και να υπογράψουμε νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.

Τέλος, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς δηλώνουν αποφασισμένοι να αγωνιστούν, εκτός από την υπογραφή της νέας ΣΣΕ, για την ασφάλεια των συγκοινωνιών, καθώς και για δημόσιες και φθηνές αστικές συγκοινωνίες.

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της κινητοποίησης, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ προσέφυγε στη δικαιοσύνη, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η στάση εργασίας.

ΠΗΓΗ http://news247.gr/eidiseis/koinonia/4awrh_stash_ergasias_thn_tetarth_se_hlektriko_metro_kai_tram.3079773.html

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top